7 Mayıs 2010 Cuma

İşte bizim Caillou Bebeğimiz



Bir Caillou hayranı da bizde.Büyük adam Sünger Bob minik adamda Caillou hastası. Bir dönem acaba yapabilir miyim kaynak var mıdır diye araştırdım ama bulamadım. Sonra Sevgili Yasemin'in Caillou’ sunu görünce tamam dedim bizim kaynak geldi.İlk kaynaktan sonra arkası da geldi arkadaşlar gerçekten güzellerini yaptı ama bende hala cesaret yoktu.


Geçenlerde Yasemin kendi yaptığı Caillou nun şablonunu bana gönderince ki bu zamana kadar hiç sayı ile ve de sıkiğne ile oyuncak yapmamıştım. Denemek istedim ve o gün ip almaya üşendiğim için elimdeki renklerle kafaya başladım..

TV karşısında örerken birde baktım sayılar çok eğlenceli ve kocaman turuncu bir kafamız olmuş..Devamını da getirip Caillou'yu tamamladım..

Ancak Renkler ve yüz hiç olmadı suratsız garip  bir bebek yani bu Caillou değildi.Oğlanlarda hiç sevmedi sonra yüzünde 1-2 ufak değişiklik yaptık eh işte biraz daha sevimli hale getirdik bu fena olmadı.Ayakkabıları elleri ayakları ayrı örüp vücuda ekledim




Vücud rengimiz biraz koyu, güneşte yanmış bu arkadaş Ayrıca Yasemin'in verdiği sayılara birebir uyamadığım eserin büyüklüğü ile ortaya çıktı. Benim Caillou 65 cm olmuştu..

Neyse tek tek resimlerini çektim yaparken.Çok zevkli bir çalışma oldu benim için ilk deneyimim olmasına ve de Caillou benzememesine rağmen bence orjinal bir bebek..Zaten ilk gün yanına yanaşmayan oğlumda artık onu çok sevdi. Oda bol bol resmini çekti.


Bu arada şapkasının da öreceğiz ama fırsatım yok.İlk bittiğinde düğmelerini yapmamıştık küçük oğlan yedi bitirdi beni anne yanış düğme yap diye neyse akşam düğmelerini de ilave ettik.Sırada Rosi var artık oda Rosi mi olur başka bir şey mi yapınca göreceğiz.
İşte Caillou benzemeyen ama gene de oğluma eşlik eden oyuncağımızın hikayesi.Ve oğlumla değişik pozlarda fotoğrafladığımız Caillou'muz





4 yorum:

  1. gozluklu haline bayildiiimmm.... cok keyifli bi post olmus... artik devami gelir
    ellerin dert gormesin

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım:))
    sevgiler..Mutlu hafta sonları..

    YanıtlaSil
  3. pembe caillou çok şeker olmuş

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş ben sadece bir bebek ve kaplumbağa da kaldım.İnşallah yeni evimde yeni oyuncaklar diyeceğim... Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil