15 Nisan 2010 Perşembe

KUTU ÇALIŞMAMIZ


Ressam oğlumdan bu seferde bir kutu çalışması geliyor...
Biriktirdiğimiz kahve kutuları ile birçok proje yapan oğlum dün aldığım yapışkanlı kağıdı görünce deliye döndü çok seviyor gerçekten bu tür elişlerini birşeyler üretmekten zevk alıyor annesine çekmiş diye övüneceğim ama babası henüz 17 yaşında iken İstanbul da elişleri yapan bir atölye kurmuş kendisine hani şu minik alçılardan süs eşyları. Evimizde yaptığı birkaç örnek de var o günlerden kalan eğer fırsat olursa onlarıda sergileyeceğim. Anlayacağınız aile olarak yetenekliyiz biz.
Yalnız bizm küçük adam biraz fazlaca düşkün olduğundan bu tür faaliyetlere derslere bile gereken vakti ayırmıyor malesef...


Birlikte başladık çalışmaya önce kahve kutularından birini kapladık.

Sonra hızımız alamadık daha minik olan mısır konserve kutularını aldık elimize.


Aslında bu kutuları saklarken süsleyip belki içlerine minik çiçekler ekeriz diye düşünmüştüm ama dediğim gibi hızımızı alamayınca onlarda mutfak aksesuarı olmaktan kurtulamadı.
Kahve kutularını saklama kabı olarak kullanacağız çay, kahve ve şeker. Yalnız minik bir sorun var oda mısır kutularımızın kapakları yok onların kullanım alanını belirleyemedik ama onun için de bir çözüm düşüneceğiz bakalım.
İşte kutularımız



1 yorum:

  1. canım bana bi mail atar mısın yapılışı göndericem rosinin
    yaseminkale20@gmail.com

    YanıtlaSil